Az ultherapy segít a fiatalos megjelenésben

By | március 15, 2015

Az idő kereke sajnos gyorsabban eljár az ember felett, mint azt sokszor gondolná. Ha pedig ez meglátszik valamin, akkor az a bőr. Aggodalomra azonban semmi ok! Vége már azoknak az időknek, amikor bőrfiatalítás alatt rögtön a műtőasztalra és a késre asszociált az ember. A modern ultherapy technológiának köszönhetően az arcfiatalítás vágások nélkül történik! Így azok is kipróbálhatják, akik korábban nem mertek ilyesmiben gondolkodni.

Hogyan segít az ultherapy?

Az ultherapy szó egy ultrahang alapú kezelést jelent. Ezek a jól fókuszálható ultrahang sugarak képesek ismét beindítani a bőr természetes kollagén képződését, amitől az feszesebbé válik. A különbség rögtön a kezelés után látható, de a teljes hatásért 2-3 hónapot várni kell. Eddig tart ugyanis, míg ismét kollagénben teljes lesz a bőr. Ez a hatás akár 4-5 évig is kitarthat! Tehát nem csak macera mentes, de relatíve hosszú távú is. Nem csoda hát, hogy az ultherapy arcplasztika világszerte népszerű.

A tokaplasztika

A fentebb leírtak sajnos a nyakra is ugyanúgy vonatkoznak. A korábban szép, kecses női nyak idővel veszít a tartásából és “eltokásodik”. Kezdetben még vannak dolgok, amiket tehetünk nyakunk bőrének megóvásáért. Tornáztathatjuk és krémeket is használhatunk. Ám van egy pont, ami után már csak a tokaplasztika segít. Az ultrahangos tokaplasztika röpke fél óra alatt megvan és semmilyen lábadozást nem igényel! Ez mindenképpen nagy előny a hagyományos plasztikai beavatkozásokkal szemben. Ez az ultrahangos kezelés az arc más tájékaira is használható. Pl. a szemhéjra.

Rate this post