Bankszámla kedvező konstrukciókkal

By | május 6, 2015

bankszámla

Gyorsaság, kedvező díjak, kényelmes ügyintézés – nagyjából ezekkel a tulajdonságokkal írhatók le minden lakossági ügyfél bankszámlákkal kapcsolatos elvárásai. Legyen szó akár olyanról, aki még nem rendelkezik bankszámlával, vagy olyan ügyfélről, aki elégedetlen a meglévő lakossági folyószámlájával, és jobbat, megfelelőbbet keres. A Sberbank Magyarország bankszámla ajánlata éppen ezért garantáltan felkelti az ügyfelek érdeklődését.

Díjmentes szolgáltatások

A pénzintézet a Fair számlacsomag nyitása során a folyószámla nyitás hónapjában nem számol fel számlavezetési díjat. Ettől a későbbiekben is eltekintenek, amennyiben teljesülnek a visszatérítés feltételei. Havonta kétszer, de akár háromszor is ingyenesen vehet fel készpénzt bármelyik hazai ATM-ből a törvényben szabályozott 150.000 Ft-os limiten felül is, és az online banking havi díja is 0 Ft.

Bankszámlanyitás, ahogy Ön szeretné

Ha pedig már online: a folyószámla nyitást nemcsak a bankfiókban, hanem interneten keresztül is kezdeményezheti. Az online számlanyitáshoz csupán annyi szükséges, hogy kitöltse a Fairszámla weboldalán található adatlapot, majd a megadott elérhetőségek valamelyikén fogadja a bank munkatársának a megkeresését. Világszerte több mint 100 millió ügyfél választotta a nagyjából 170 éves múltra visszatekintő Sberbankot, ennyien pedig nem tévedhetnek.

Rate this post