Eladó ingatlanok a III. kerületben

By | április 30, 2017

Tudta, hogy van olyan része a III. kerületnek, ami a természetet és nyugodalmat kedvelők számára tökéletes ingatlan szempontból? Ez pedig nem más, mint a Római-part! Az itt épülő eladó lakások a szingliktől a családosokig mindenki számára maximális komfortot nyújtanak. Egy nehéz nap után szeretné kiszellőztetni a fejét? Netán mindössze a madárcsicsergésben gyönyörködne? Tegyen egy nagy sétát a római lakópark gyönyörű, füvesített parkjában! Biciklizéshez és kocogáshoz is remek.

Ha viszont csónakba pattanna, az is megoldható. A Duna-part mentén található csónakházak biztosítanak csónakbérlést. Szóval a kajakozás, kenuzási lehetőség is adott az itt élőknek.

Új ingatlan és új környezet

És habár a lakópark közvetlen környezete valóban békés, amolyan “nyaraló hangulatot” áraszt, arról sem szabad megfeledkezni, hogy Budapestről beszélünk. Ez annyit tesz, hogy ha némi pezsgésre vágynánk, akkor azt a III. kerületben minden különösebb gond nélkül megtaláljuk. Legyen szó moziról, egy jó étteremről vagy bármi más szórakozásról. Az eladó ingatlan tehát a Római-part békéssége mellett a főváros összes jó tulajdonságával is társul. Ezért van az, hogy a szingliktől a családosokig a Római Lakópart apartmanjai mindenki számára tökéletesek. Ennél jobb ajánlatot keresve sem találhat az ember.

A Római Lakópart oldalára ellátogatva áttekintheti az új építésű, eladó ingatlanok minden műszaki paraméterét. Legyen az a méret, szobák száma vagy az okosotthonok által kínált felszereltség. A site-on képek és látványtervek is találhatóak.

Rate this post