Igényes naptár készítése 2016-ra

By | november 22, 2015

naptárkészítés1Az idő csak úgy repül és mire észbe kapunk, már itt is az új esztendő. Habár a számítógépek és okostelefonok korában kicsit ódivatúnak tűnhet, de a naptáraknak még ma is megvan a maga varázsuk. A hónap végén, amikor lapozunk egyet a falinaptáron, különös elégedettséggel tölti el az embert. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy nem kell a hagyományos „standard” designhoz ragaszkodnunk! Lehetőségünk van egyedi naptár készítésre is.

Mit takar a naptárkészítés?

Ez annyit tesz, hogy Ön a saját képeit felhasználva teljesen személyre szabott 2016-os fali és asztali naptárak készítését igényelheti. Ehhez Önnek nincs más dolga, minthogy regisztráljon az oldalon, ahova aztán feltöltheti a képeit. Ezt követve egy online naptárkészítő programmal egyénileg megszerkesztheti, hogy hogyan nézzen majd ki a kész termék. A honlapon talál is egy a rövid videót, ami a naptárkészítés menetét mutatja be. Ajándéknak is tökéletesek, hiszen teljesen egyediek. Nincs is annál szebb, mint amikor a csodás pillanatokat megörökítő fotókból készül a meglepetés!

Ha a hagyományos is jó

Na de ki mondta azt, hogy a hagyományos 2016 évi naptárral bármi gond lenne? A Naptárkirálynál számtalan különböző fajtájú naptár típust megtalál. Lehet az fali, asztali vagy spirál. Érdemes az aktuális akciókat mindig átnézni, mert azzal csak jól járhatunk. A 13 naptár tipp aloldalt elolvasva pedig sok hasznos tanáccsal gazdagabb lehet a vásárló (ha még nem ismerte őket). Itt a nyakunkon a 2016, szóval Ön se habozzon! Újítson be az újévre egy klassz naptárral!

Rate this post