Válaszd ki a legjobb külföldi utazást!

By | október 18, 2015

külföldi utazásHatalmas a világ. Az pedig az emberi természet részét képezi, hogy szeretnénk belőle minél többet látni. Sok külföldi utazással foglalkozó oldal létezik. De a döntés, hogy végül hova fogunk utazni leginkább a pénztárcánkon múlik. Egy horvátországi utazás pl. mindig jó választás, ráadásul a bukszának sem olyan megterhelő. De vannak olyanok, akik ennél egzotikusabb külföldi nyaralásban szeretnének gondolkodni. Számukra milyen lehetőségek állnak rendelkezésre?

Külföldi utazás az üdülni vágyok részére

Az Utazz Fillérekért oldalon olyan akciós külföldi utazások lettek egybegyűjtve, amik az átlag ember számára is megfizethetőek. Berlin, Milánó és Bolognába tartó akciós utak is találhatóak ezek között. De aki az egzotikusabb alternatívákat kedveli, azoknak ott van Madeira, Thaiföld vagy éppen a Kanári-szigetek! Ezekből sok már 150 ezer alatt elérhető. Egy-két last minute út, mint mindig, most is egészen biztosan sokak kedvence lesz. A kérdés már csak az, hogy Te és a családod melyik külföldi nyaralást választanátok a legszívesebb?

Ha repülőjegy kellene

Ha külföldi nyaralás mellett döntünk, akkor általában két lehetőségünk van az utazásra. Mehetünk földön, tehát pl. autóval, busszal vagy vonattal. A másik lehetőség pedig a repülő. Ha a repülőt választjuk, akkor szükségünk lesz egy repülőjegyre (ha családdal utazunk, akkor többre is). Talán mondani sem kell, hogy egy repülőjegy ára igen hihetetlen mértékeket képes ölteni. Ilyenkor jön jól az internet! Az Utazz Fillérekért portál összegyűjtötte a legkedvezményesebb repjegy akciókat, hogy ezzel is segítse az utazni vágyókat. Neked csupán csak a kinézett hirdetés képére kell kattintanod, ahol is minden fontosabb tudnivalók megtudsz a repjegyről.