Frontline – védelem kutyáknak, macskáknak

By | április 15, 2021

frontlineA kutyák és a macskák, főleg, ha kinti állatokról van szó, ki vannak téve az élősködők okozta betegségeknek, bajoknak. Szerencsére a Frontline termékei remek megoldást nyújtanak a számukra, mert folyamatos védelmet nyújtanak a kullancsok, bolhák, illetve a szőrtetvek ellen is.

Frontline Combo, az egyik legnépszerűbb

Akkor érdemes a Frontline Combo-t választani, ha kedvencével szinte elválaszthatatlanok egymástól. Megosztja vele az életterét (lakás, autó, stb.). A Frontline Combo nagy előnye, hogy nem csak kedvencét, hanem annak élőhelyét is megvédi az élősködőktől.

A Frontline Combo az alábbi élősködői ellen hatékony:

  • kifejlett bolhák,
  • bolhapeték és -lárvák: a rovarnövekedés-gátlónak (IGR) köszönhetően
  • kullancsok ellen.

A Frontline Combo 48 órán belül elpusztítja az állatra felkapaszkodott kullancsok több mint 90%-át, gátolva a kullancs kórokozói által terjesztett betegségeket. A fertőzés átadásának kockázata a kullancs rögzülését követő 48 óra múlva éri el a maximumát.

A Frontline Combo termékek alkalmazása biztonságos, 8 hetes kortól és 1kg-nál nehezebb állatokon ajánlott.

További Frontline termékek

Frontline Tri-Act

A Frontline Tri-Act három az egyben parazita ellenes hatásával távol tart, kezel és megelőz. 2x gyorsabban hat, mint bármi más rácsepegtető oldat. 24 órán belül elpusztítja a kezeléskor már jelenlévő bolhákat, 48 órán belül pedig a kullancsokat
1 doboz nagyon gazdaságos, mivel 3 pipettát tartalmaz, ami 3 hónapra elegendő.

Frontline Spot On

A Frontline Spot On is egy rácsepegtető oldat, mely bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából alkalmazandó. Előnye, hogy még a vérszívás előtt elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat.

Rate this post