❺ érv az AXA OKÉ bankszámlacsomagjai mellett

By | szeptember 1, 2014

Azzal, hogy napjainkban amit csak lehet az  internet segítségével intézünk el, magától értetődően a bankolás is a világhálóra tevődik át. Ma ott tartunk, hogy ki sem kell adni a kezünkből a bankkártyát, és tudunk vele fizetni (PayPass), ki tudja, néhány év múlva hova fejlődik a technika. Ugyanakkor ahhoz, hogy kihasználjuk a 21. század adta lehetőségeket, elengedhetetlen, hogy bankszámlánk legyen.

A bankszámlanyitás olykor időrabló tevékenység, sokat kell várni, hogy a számlanyitási folyamat végére érjünk. Pontosabban: kellett várni, eddig. Ugyanis az AXA Banknál most már online is nyithat bankszámlát, mindezt akár úgy, hogy ingyenes a bankszámla. Nem hiszi? Íme, öt érv:

  1. Időt és pénzt spórolhat meg, amennyiben az AXA Bank online felületén a könnyen követhető leírás alapján online bankszámlát nyit. Ez gyorsan, könnyedén zajlik.
  2. A gazdasági környezet miatt egyre több illetékkel terhelik meg a bankszámlákat, bankkártyákat, de nem az AXA Banknál. A bankkártyás vásárlás a Bank által meghirdetett feltételek teljesítése esetén továbbra is ingyenes lehet, bel- és külföldön egyaránt.
  3. Nem véletlenül nevezik nulla forintos bankszámlának az AXA Bank különböző konstrukcióit. Nincs számlanyitási díj és  amennyiben az előre megadott feltételeket teljesíti akár még számlavezetési díjat sem kell fizetnie. Igaz az állítás: az AXA Banknál ingyenes bankszámlát nyithat.
  4. Nem elég, hogy a számlavezetés ingyenes lehet, még számos kedvezményt vehet igénybe, aki az internetbankos ügyintézést választja. Ilyen lehet például az ingyenes csoportos beszedés, vagy a sima és rendszeres GIRO átutalás, amellyel nincs költség.
  5. Elképzelhető, hogy csak ezer forintba kerül az AXA World MasterCard bankkártya kiváltása, mégis, vásárlásai után öt százalék visszajár. A bankszámlájához tartozó bankkártyával a világ bármely pontján ingyen vehet fel pénzt, és prémium utasbiztosítást is kap.
Rate this post