Artelac® – Lásson tisztán!

By | november 16, 2018

A szemszárazság homályos látást és égő, viszkető érzést eredményezhet, mely tünetek nagymértékben megnehezíthetik a mindennapi életet. Szerencsére van megoldás! Fontos azonban feltárni a szemszárazságot okozó tényezőket, a tünetek gyakoriságát és erősségét annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb módon kezeljük. Ebben segíthet a www.artelac.hu oldalon található teszt, mely néhány kérdés alapján meghatározza, hogy a négy Artelac® szemcsepp – az Artelac® CL, az Artelac® Splash, az Artelac® Rebalance és az Artelac® TripleAction – közül melyik jelenthet hatékony megoldást problémájára.

Az Artelac® CL alapvető megoldást nyújt a szemszárazság ellen, felfrissíti és megnyugtatja a szemet. Az Artelac® Splash az alkalomszerűen jelentkező száraz szem panaszokat szünteti meg, például a kontaktlencse viselésből származó szemirritációt, az allergiás eredetű problémákat vagy a külső környezet által kiváltott szemszárazságot (pl.: fűtés, klíma, por). Az Artelac® Rebalance elsősorban a tartósan fennálló szemszárazság enyhítésében segít; szemműtét után, illetve időskori vagy hormonális változások következtében kialakuló szemszárazság esetén ez ajánlott. Intenzívebb panaszok kezelésére (például rendszeresen égő és/vagy – könnyező szem) az Artelac® TripleAction, hármashatású nedvesítőszer nyújt megoldást. Amennyiben több információt szeretne megtudni termékeinkről, látogasson el a www.artelac.hu weboldalra!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Rate this post