Használt ruha vétel – hol éri meg?

By | január 4, 2014

Használt ruha - horgonyruha.huUgye szinte mindannyiunknak ismerős az élmény, amikor mondjuk évekkel ezelőtt betévedtünk egy-egy használtruha kereskedésbe: kis helyen, igénytelenül összezsúfolva, kellemesnek korántsem mondható szag közepette taposták egymást az emberek a holmikért. Az árak és a minőség már akkor is passzolt a kispénzűek igényeihez, ám a külcsíny még jócskán hagyott maga után kívánni valót. Azonban ez mára megváltozott!

Hol vegyünk használt ruhát?

Mára azonban jelentős profilváltáson ment át a használtruha nagykerek többsége, jóval vonzóbbá tették a portéka mellett az árusítóhelyeket is. Ma már a legtöbb boltban a használt ruhák szépen sorban, vállfákon, ízléseses szétválogatva lógnak. Így sokkal jobban érvényesülnek a használt ruhák már korábban is meglévő előnyei.

Miért pont bálás használt ruhát?

A használt bálás ruhákban gyakran még a címke is ott van, ami mutatja, alig hordott, jó állapotú, kiváló minőségű holmikat találhatunk, nem utolsó sorban sokkal olcsóbban, mint a hagyományos, új termékeket forgalmazó boltokban. A felnőttek ízlésének megfelelő ruhák mellett a család összes tagját fel lehet öltöztetni a választékból, különösen igaz ez a kicsikre, akiknek számos használt gyermekruha közül válogathat a gondos és takarékos szülő.

Elérhetöség és kapcsolat:

[google-map-v3 shortcodeid=”TO_BE_GENERATED” width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”1117 Budapest Budafoki út 187-189. (Elba Ház){}bags.png” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Rate this post
Summary
Review Date
Reviewed Item
Használtruha - horgonyruha.hu
Author Rating
51star1star1star1star1star