Kültéri bútorok raklapokból

By | augusztus 18, 2014

raklap a kertbenRaklapok újrahasznosításával rengeteg kreatív ötletet valósíthatunk meg. Számos lakásban láthatunk raklapokból készült bútorokat, ami nem meglepő, hiszen nagyon sokan döntenek a raklapok mellett kedvező ára, változatos felhasználhatósága révén. De mi a helyzet azokkal, akik családi házzal rendelkeznek, de nem szívesen rendezik be a ház belső tereit nyers raklap bútorral? Nekik sem kell lemondani a bútorkészítésről, ugyanis ott a másik lehetőség számukra, ami nem más, mint a kerti bútorkészítés.

Raklapok a kertben


Felejtsük el a műanyag székeket, asztalokat, és rendezzük be kertünket a természet képébe illő kerti raklap bútorokkal! Hintaágy, láda, virágtartó, napozóágy, asztalka padokkal, mind ízlésesen megvalósíthatóak raklapokból. Az így elkészült bútorunk a fának, mint alapanyagnak köszönhetően pedig tökéletesen illeni fog a kültéri környezetbe.

Könnyen elkészíthető és olcsó

Nem kell más hozzá, mint maga a raklap, egy fúró, csavar és csiszolópapír. Ha ezeket összeszedtük, indulhat is a családi móka, a kreatív szerelés, barkácsolás. Ez egy remek hétvégi tevékenység lehet, mely összehozza a családot, ahol együttesen tudják megvalósítani a felmerülő ötleteket, ahol a gyerekek is részt vehetnek egy raklapból készült hinta elkészítésének folyamatában, amit azután nagy becsben fognak tartani, hiszen az adott tárgyhoz élmény és munka kötődik.

A használt, újrahasznosított raklapok ára igazán kedvező, a beszerzésük egyszerű. Ide kattintva bővebben lehet tájékozódni a raklap árakról!

Rate this post