Megoldás tartósan fennálló száraz szem panaszokra

By | november 27, 2018

Változókor, hormonális változások, szemműtétek után jelentkező problémák, időskori szemszárazság, gyógyszerszedés. Ezek mind lehetnek a tartósan fennálló száraz szem panaszok okai, melynek kellemetlen tünetei közé tartozik az égő, viszkető, szúró érzés a szemben vagy a homályos látás. Szürkehályog-operációk vagy látásjavító szemműtétek után fennálló szemszárazság kellemetlen tünetei a megfelelő szemcsepp használatával a gyógyulás fázisában is enyhíthetők.

Ha nincs különösebb egészségügyi problémája, a káros környezeti hatásokat is kiküszöbölte, mégis szemszárazságra utaló tüneteket tapasztal, akkor könnyen lehet, hogy a problémák az életkorából adódnak. Tartósan fennálló, intenzívebb panaszok esetén a komplexebb összetételű, hialuronsavat tartalmazó szemcsepp jelenthet megoldást.

A változókor életszakaszában a hormonális változások a szem ellenálló képességének csökkenését okozhatják, ami könnyen gyulladásos betegségekhez vezet. Ekkor is fontos a megfelelő szemcsepp kiválasztása.

Sajnos bizonyos esetekben a gyógyszeres kezelések nehezen kivédhető mellékhatásokkal, például szemszárazsággal járhatnak. Ilyenkor a szemszárazság mint esetleges mellékhatás kezelésére alkalmazzunk olyan szemcseppet, amely helyreállítja a könnyfilm normális állapotát.

A fentebbi tartósan fennálló száraz szem panaszok mindegyikére megoldást nyújt az Artelac® Rebalance szemcsepp, mely a szem felszínén maradva tartós nedvesítést biztosít a száraz szem minden tünetére a természetes könnyfilm esszenciális összetevőinek pótlásával.

További információkért látogasson el weboldalunkra: www.artelac.hu/tunetek/tartosan-fennallo-szaraz-szem-panaszok

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Rate this post