Milyen hitelkártyát válasszak?

By | február 6, 2014

hitel kártyaA Citibank számos választási lehetőséget nyújt a hitelkártya igénylésekor. Mindegyik típus közös jellemzője, hogy nem előfeltétel a banknál történő pénzelhelyezés.

Amennyiben a hitelbírálatkor az igénylő megfelel, máris élvezheti a személyre szabott hitelkeret lehetőségeit. A különböző hitel kártyák mindegyikének a megszokott túl speciális előnyei vannak.

Citi Life hitel kártya

A Citi Life kártyával minden vásárlás után Citi-pontokat jár. Ezek később tetszőlegesen válhatók pénzvisszafizetésre, árkedvezményekre vagy különleges ajánlatokra. Pozitívum, hogy az új kártyák már rendelkeznek a Pay Pass funkcióval, az érintés nélküli fizetés pedig érezhetően meggyorsítja a kisebb összegű vásárlásokat.

Citibank – Shell hitel kártya

A Shell-Citibank hitelkártyával minden Shell-állomáson történő töltés után három százalékot jóváírnak, és a társkártyákkal történő vásárlás után is jóváírás jár.

Citibank – Telekom hitel kártya

A Telekom-Citibank hitelkártyára mindössze 690 forintos havi díjat kell fizetni, és nincsen éves kártyadíj. Nevéből fakadóan a Telekom számlákkal is hasznát látja a tulaj: a végösszegből akár húsz százalékot is visszatéríthetnek.

További hitelkártyák

Az Ultima hitelkártyát a Citibank legkülönlegesebb ügyfelei vehetik igénybe: többek közt az emelt szintű utazási csomag biztosította kényelmet 600 reptér VIP-várójához tartozó hozzáférés egészíti ki. A Citigold Club tagjai az élet számos területén juthatnak megoldáshoz az exkluzív partnerajánlatok segítségével. A Klasszikus Citibank arany- és Citibank ezüst hitelkártya és a T-Mobile Citibank hitelkártyák új ügyfelek számára már nem elérhetők.

Rate this post