Széchenyi kártya – út a sikerhez

By | szeptember 9, 2014

szechenyi_kartyaA hitel sokszor a fejlődés, az előrelépés záloga. Bár a hiteligénylés sosem egyszerű folyamat, amennyiben a Cégfinanszírozás Portálon keresztül érdeklődik Széchenyi Kártya előnyeiről, jóval könnyebb lesz, mint gondolná.

A Széchenyi Kártya segítséget nyújt a nehéz helyzetekben: amikor például késnek a bevételek, de az adókat ettől függetlenül el kell utalni, vagy fizetni kell a bérköltségeket. A Széchenyi Kártya persze nem csak kötelező kiadásokra használható fel: kapacitásbővítésre épp úgy érvényesíthető, mint a géppark felújítására, vagy stabil háttérnek egy váratlanul kínálkozó remek üzlet megkötéséhez. És persze átutalásra, vásárlásra, készpénzfelvételre.

Mit tud a Széchenyi Kártya?

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel – köszönhetően az állami kamat- és kezességi díjtámogatásnak – kedvező kamatozású. Már azzal jelentős összeget takarít meg, hogy a szokásos költségek jelentős részét nem is számolják fel. Az egyszerűsített és gyors lefolyású hitelbírálatnak köszönhetően akár három hét alatt hozzájuthat a Széchenyi Kártyához, amely a banki hitelbírálattól függően akár 25 millió forintot is jelenthet. A hitel szabadon felhasználható, amire csak a akarja, rugalmasan.

Kinek éri meg igényelni a Széchenyi Kártyát?

Azoknak a magyar mikro-, kis vagy középvállalkozásoknak ajánlják a Széchenyi Kártyát, amelyek legalább egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkeznek.

Amennyiben az ön vállalata ilyen, keresse fel a Cégfinanszírozás Portált a Széchenyi Kártyáról szóló további információkért.

Rate this post