Maldív-szigetek utazás

By | március 20, 2019

A Maldív-szigeteket szinte senkinek nem kell bemutatni, mert világszerte híres gyönyörű fehér homokos tengerpartjáról. Az Indiai-óceán mellett fekvő szigetcsoport kiváló nyaralási lehetőség családok és párok számára egyaránt. Ne felejtse, közeleg a nőnap és a húsvét egy Maldív-szigeteki utazás kitűnő ajándék és egy életre szóló élmény lehet. Sokan azt gondolják, hogy minden sziget ugyanúgy néz ki, de itt nem! Körülbelül 1200 sziget tartozik ehhez a szigetcsoporthoz, de csupán 200 lakott. Az utazást mindenképpen repülővel kell lebonyolítani.

Légiközlekedés a Maldív-szigeteken

Nemzetközi repülőtere csak Malénak van, ami egyben a főváros is. A nemzetközi járatok a Hulhule Reptéren szállnak le, mely egy külön sziget. Általában charter járatokkal vagy menetrendszerinti repülőkkel érkeznek az odautazók. Leggyakrabban az alábbi légitársaságok viszik a turistákat a gyönyörű Maldív-szigetekre: Emirates, Qatar, Austrian, Singapore Airlines, vagy British Airways.

Ha nem repültél vagy érdeklődsz a hosszú légi utak iránt, akkor a Maldív-szigetek tökéletes választás számodra. Az Araamu Travel elintézi Ön helyett a repjegy, illetve a szállás foglalást. Bővebb információért keresse kollégánkat (http://www.araamutravel.hu/).

Rate this post