Optimum Fogászat Budapest – HappySmile®-al a boldog mosolyért

By | március 26, 2019

fogszabályozás körül rengeteg tévhit kering, miszerint évekig elhúzódó, fájdalmas folyamat, foghúzással jár, ezért sokan félnek belevágni a folyamatba. Ma már egyáltalán nem  szégyellni való dolog, sőt, az újfajta fogszabályozó készülékeknek köszönhetően a kezelés ideje lerövidült, és csak kivételes esetekben van szükség fogeltávolításra a fogszabályozás megkezdése előtt. Az ápolt külsőhöz a szép mosoly is hozzátartozik, így sokan felnőttkorban választják ezt a módszert az tökéletes mosoly eléréséért. A szabálytalan fogsor nemcsak esztétikai szempontból zavaró, hanem megnöveli az ínygyulladás és más ínybetegségek kockázatát.

Gyakran nehezen szánják rá magukat felnőtt korban az emberek a fogszabályozásra, mert zavarónak találják a fémet. Azonban az újfajta technológiáknak köszönhetően már létezik esztétikus megoldás. Az Optimum Fogászat a legmodernebb eljárásokat kínálja láthatatlan vagy pedig esztétikus fogszabályozásra. Az első ingyenes konzultáción tájékoztatást adnak a fogszabályozás folyamatáról, és a kezelés teljes költségéről.

Az Optimum Fogászatnál elérhetőek olyan fejlett fogszabályozási rendszerek amivel lehetőség nyílik felnőttek számára láthatatlan és kivehető eszközt alkalmazni. A HappySmile® –nak köszönhetően olyan fogszabályozási kezelésben részesülhet, ami a hétköznapi életet nem befolyásolja.

Mi is az a HappySmile®?

Egy számítógép által tervezett, egyénre szabott sínes fogszabályozó készülék. Tökéletes fogsor érhető el vele különböző sínek segítségével. A kezelés során kéthetente szükséges a síneket cserélni a kívánt eredmény eléréséig.

Hogy miért érdemes belevágni?

A fogak torlódásának mértékétől függően a lehető legrövidebb idő alatt el lehet érni vele a kívánt eredményt. Esztétikus és kényelmes, nem gátol a napi rutinban.

Bővebb információért, illetve referenciákért forduljon bizalommal Optimum Fogászat munkatársaihoz  (https://fogaszat-pest.hu/elerhetosegek/).

Rate this post